יום רביעי, 24 בדצמבר 2014
ספינג
ספינג
קילו 1קמח
10 גר שמרים
5 כפות סוכר
10 גר מלח
מים 830 מ"ל
כף אחד שמן
לנפות קמח להוסיף 5 כפות סוקר ו כף אחד שמרים יבשים וכף אחד מלח
ולערבב טוב תוך כידי להוסיף מים פושרים וללוש את הבצק בצורה מאוחדת שזה עם כף היד לדפוק על הבצק פנימה ובסיבוב למשוך את הבצק
לעשות את הפעולה במהירות עד שהבצק לא יהי אלסטי
להשיר בקערה להוסיף כף אחד שמן לעטוף בניילון ניצמד ולהשיר לטפוח כי8 שעות

קילו 1קמח
10 גר שמרים
5 כפות סוכר
10 גר מלח
מים 830 מ"ל
כף אחד שמן
לנפות קמח להוסיף 5 כפות סוקר ו כף אחד שמרים יבשים וכף אחד מלח
ולערבב טוב תוך כידי להוסיף מים פושרים וללוש את הבצק בצורה מאוחדת שזה עם כף היד לדפוק על הבצק פנימה ובסיבוב למשוך את הבצק
לעשות את הפעולה במהירות עד שהבצק לא יהי אלסטי
להשיר בקערה להוסיף כף אחד שמן לעטוף בניילון ניצמד ולהשיר לטפוח כי8 שעות

אחרי 8 שעות הטפחה צריך לחממ שמן על אש נמוכה בסיר אמוק
משמנים ידיים ולקחים גוש בצק עם הכף היד ו קטמת אותו עם השתי ידיים עושה חור באמצה ופותחת את העיגול עד הגודל המסוים ו להניח לשמן ולתגן
בו זמנית בסיר קתן להכין סירופ על 500 גר סוכר 100 מ"ל מים לבשל עד שהסוכר נמס אחרי שהספינג יהי מוכן טובלים בסירופ וכש מוצאים מפזרים על ספינג הרבה סוכר או שאבקת סוכר כמוש אני עשיתי
הירשם ל-
רשומות (Atom)