יום שני, 29 בדצמבר 2014

ירקות ממולה (באדימגן דולמסי) בסגנון קווקזי

ירקות ממולה באדימגן דולמסי בסגנון קווקזי
 1קילו בשר
2בצלים
כוסברה
גמבה 3
3חצילין כתנים
3 קישוים
200 גר רסק עגבניות
2כפות פפריקה מתוקה
כוס שמן זית או קנולה
להכין ירקות בעזרת כף פרזן להוציא כול הבשר של חצילן  ו קישוים ולשים בכערה נפרדת בצד ש אנחנו אחר כך נוסיף את זה לתערובת בשר וגם מנקים את הגמבות אחרי שניקינו בפנים סמים את הירקות למחבת גדול עם 2כפות שמן ולתגן על אש גבוה כול צד 3דקות ולהניח לקערה ולמרוח על כול ירקות קצת מלח בפנים .
בשר ,בצל ובשר ירקות שהוצנו מבפנים ,כול זה  לתכון ולעביר למחבת עמוקה עם3כפות שמן ולתגן כי 20 דקות
לעביר לקערה ולהוסיף כוסברה קצוצה כמה שאתם  רוצים לפי הטעם שלחם
להוסיף מלח ,פלפל, כמון   לערבב טוב ולשים בצד .
כול הירקות למלות בבשר שטיגנו אחרי שיתקרר ולעביר לסיר לסדר אותם יפה ובעדינות שלא יתפרק ו להוסיף רוטב
לרוטב
רסק עגבניות ,פפריקה מתוקה מלח פלפל וכמון לפי הטעם להוסיף 2 כוסות מים ו לערבב למזוג לממוללים
הסיר לשים על הגז גבוה כי 20 דקות ו לעביר לתנור ל 180 מעלות  כי חצי שעה או שעה לא יותר אחרת הם יתפרקו