דולמה
1צנצנת של עלי גפן
1קילו בשר בקר או כבש תכון
2 בצלים גדולים
1כוס אורז
2 עגבניות
מורידים עלי גפן מהצנצנת ומעברים לסיר עם מים לשים על הגז ו מביא לרתיחה
נותנים להתקרר אחר כך לסנן ואת העלים להפריד אחד משני שבו יהי נוח לעבוד .
למילוי
לתכון בשר ובצל להוסיף כוס אחד אורז ,מלח, פלפל, וכמון לערבב טוב
לפרוס עגבניות ולפזר בתחתית של הסיר איפו אפשר להניח את הדולמה
לקחת עלה אחד לשים קצת בשר ו לגלגל כמו בתמונה ואז לשים לסיר על
העגבניות כמו שבתמונה להוסיף מים עד המילוי דולמה ,מבשלים דולמה עד שהאורז יהי
מוחן .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה