יום ראשון, 21 בדצמבר 2014

דולמה (עלי גפן ממולה בשר בגרסה קווקזי )

דולמה
1צנצנת של עלי גפן
1קילו בשר בקר או כבש תכון
2 בצלים גדולים
1כוס אורז
2 עגבניות
מורידים עלי גפן מהצנצנת ומעברים לסיר עם מים לשים על הגז ו מביא לרתיחה נותנים להתקרר אחר כך לסנן ואת העלים להפריד אחד משני שבו יהי נוח לעבוד .
למילוי
לתכון בשר ובצל להוסיף כוס אחד אורז ,מלח, פלפל, וכמון  לערבב טוב
לפרוס עגבניות ולפזר בתחתית של הסיר איפו אפשר להניח את הדולמה

לקחת עלה אחד לשים קצת בשר ו לגלגל כמו בתמונה ואז לשים  לסיר  על העגבניות כמו שבתמונה להוסיף מים עד המילוי דולמה ,מבשלים דולמה עד שהאורז יהי מוחן .




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה