יום ראשון, 21 בדצמבר 2014

סאמסה

שמשה 
בצק (כמו לקוטבים )
למילוי .בשר כבש או בקר 1 קילו חתוך לקוביות דק דקות .בצל 2 קילו חתוך לחציים ודקים מאוד ,לסים מלח ,פלפל,פפריקה אדומה וכמון .
בצק כמו לקוטבים רק צריך לאפוך את הבצק לבצק עלים . מחלקים את הבצק לשתיים ,את השני הבצקים  צריך  לרדד לעיגולים ניפרדים  גדולים ו דקים  על הבצק אחד למרוח שמן זית או ששמן קנולה ו על הבצק עם לסים את הבצק השני לגלגל אותם  לרול ו אחר כך מהרול לחתוך 8 חתיחות אפשר את אותה פעולה לעשות עם בצק אחד.כול אחד סמים למשתח באורך ולרדד אותם אחד אחד לעיגול שעובי שלו1סנתימתר במירקז העיגו לסים מילוי או שבשר או ירקות וסוגרים הצורה משולש זות אומרת ששני צדדים של העיגול ליתפוס ועם השני העצבעות להתביק עד המחצית ומהחצי השני לא עושים משולש פשות מחברים אותו שלם עם משולש שאסינו כודם וכחה לעשות 8 משולשים .לסים אותם למגש אפיה ,התפרים של המשולשים צריחים להייות כלפי מתה ומהחלק החלק לימרוח חלמון ו לפזר התבלין קצף זה לקישות וגם נותן טאם מאוחד .


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה